Rørleggertjenester i Rena

Om Johan

Jeg heter Johan Hendriks og er født i Valkenswaard I Nederland. Jeg kom til Norge og Rena i 2002 sammen med min samboer Ellis. Vi valgte å flytte til Norge er først og fremst på grunn av vår interesse for hundekjøring. Da var Østerdalen med mye snø og god plass et godt valg, og her trives vi og familien godt.

Da jeg kom til Rena jobbet jeg først som kjølemontør i ett år, før jeg fikk en jobb som rørlegger hos Jørstad. Først på avdeling Hamar, seinere på avdeling Elverum som rørlegger og bas. Jeg har jobbet mye for Trysil kommune og Åmot kommune, jeg har vært mye i trysilfjellet og ikke minst har jeg vært innom nesten alle bygg i Rena leir og i Regionfelt Østlandet.

I 2013 startet jeg firmaet Hendriks AS, og jeg gjør nå stort sett alle jobber i forbindelse med rør, klima, kjøling, elektro og øvrige vaktmestertjenester. Fordelen for deg er at du slipper å leie inn flere forskjellige bedrifter, alt gjøres fortløpende og i riktig rekkefølge. Jeg jobber også i tett samarbeide med lokale mur- og snekkerfirmaer når det er nødvendig.

CV – utdanning og sertifikater